Aktuellt

Sommarmeeting ställs in

2020-05-25

Tyvärr ställer vi in sommarmeetinget på grund av rådande omständigheter.


Vi är jätteglada att intresset varit stort för onlinetävling och kommer efter dressyren se över möjlighet för nån mer liknande aktivitet i sommar. Nu håller vi alla tummar för att vi ska kunna genomföra DM i höst istället.


Tvätta händerna och håll modet uppe så hoppas vi att vi kan ses snart igen! 🦠 🐴

Filma din ritt vid online dressyrtävlingen 

2020-05-18

Alla som ska delta i tävlingen, problem nr 873532057 har uppstått och vi har därför fått göra om den del när ni skickar in er film.

ALLA som har anmält sig har fått ett mail till den mailadress som ni anmälde er från, med en länk till en Google Drive-mapp.

I den mappen ska ni alltså ladda upp ert bidrag.


Kolla i er skräppost, vi har märkt att mailet kan ha hamnat där.


Maila oss om det uppstår problem. Och vi ber er ha överseende med allt krångel, det är förstå gången vi gör detta.

Filma din ritt vid online dressyrtävlingen 

2020-05-18

Vi har fått frågor om hur ni ska filma för att hela banan inte får plats. Filmaren kommer att behöva följa med ekipaget i sidled.

Detta kommer att komma ut som info på ryttarmeddelandet.


Se exempelfilm här; https://www.youtube.com/watch?v=hs1Dxekmqs0&app=desktop


Vi önskar också att ni MAILAR oss era frågor, inte skriver på Facebook, eller instagram eller privat till oss i styrelsen.


Tack.Online dressyrtävling 

2020-04-23

Propositionen finns nu under tävling!


Max antal starter är 15 st, så skynda anmäl. Platserna går åt fort. 


/Styrelsen 

Online dressyrtävling 

2020-04-21

Ett utlåtande är att vi håller på med propositionen för vår online dressyrtävling, innan den kommer ut måste den godkännas av förbundet.


Obs att tävlingen endast kommer vara öppen för våra medlemmar samt ha max antal starter till 15 st.


Så om du inte är medlem, bli det - annars godtas inte din anmälan om du inte är medlem vid anmälan.


Vi hörs! 

Kommande tävlingar i samband med Covid-19

2020-03-24

I enlighet med Folkhälsomyndigheten kommer vi att avvakta planerade tävlingar för att se hur länge den rådande situationen kommer att pågå. Vi kommer inte att anordna den hopptävling som var meningen att hållas i april. Vi hoppas att kunna anordna dressyrtävlingen i maj som planerat och att situationen med covid-19 (Coronaviruset) tills dess är under kontroll. 


Vid frågor, maila oss

Webbshopen är igång!

2020-03-24

In och kika via länken under fliken Webbshop.

Webbshop

2020-03-06

Det kommer att ske förändringar åt det bättre hållet angående webbshopen. Vi har länge väntat på svar för att kunna erbjuda hoodie och väst från tryckeriet i Alunda, men p.g.a. dålig kommunikation etc har vi valt att gå vidare med ett annat företag som bara gör det hela enklare. 


Under vecka 12 kommer en ny typ av webbshop att byggas upp hos Prima4You.se där vi kommer erbjuda åtta produkter för köp, med vår logga och på vissa produkter kan man även skriva till namn. 


1. Softshelljacka

2. Microfleeceväst 

3. Funktionslinne

4. T-shirt 

5. Sweatshirt 

6. Hoodtröja 

7. Keps 

8. Bomullsmössa med fleecefoder


Samtliga produkter kommer att finnas i svart och orange, så att ni kan välja själva. Svart produkt kommer att tryckas med orange färg, och tvärt om. 


Hoppas att detta komma att uppskattas och det förenklar framför allt för oss som distrikt att ni sköter er beställning, betalning etc direkt till Prima4You och vi i distriktet slipper vara mellanhand. 


Vi startar med ovan produkter, och eftersom att det fanns önskemål om att även kunna köpa schabrak så kommer det förmodligen komma i framtiden. 


Tjoho!

Efter årsmötet 

2020-02-16

Tack till er som kom på årsmötet idag. Kul med några nya ansikten. Styrelsen inför år 2020 är inte helt olik sig men men några bytta platser och lite nytt blod. Kika in styrelsens uppbyggnad [här]. 


Efter mötet avslutats så kastade vi även ut propositionen för vårt sommarmeeting. Planera in och anmäl er! Vi är så laddade och hoppas på bra med starter och roliga (lagom) varma dagar. In på tävlingssidan för att läsa propositionen.


Mötesprotokollet kommer i dagarna när det gåtts igenom att justeraren.


Väl mött. 

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

2020-01-15

... Tyvärr! Det blir lite omplanering med datum för vissa tävlingar. Men håll utkik så meddelar vi såklart så fort vi har allt spikat. Vi lägger också ut evenemang på Facebook så snart allt är klart. 


Klart med datum för året är i alla fall:


Dressyr: 23 maj på Jälla

Meeting:  18-19 juli på Gimo RK


Röstningen för fler önskningar i webshopen blev flest röster på väst, samt keps. Även mössa. Så med lite överläggning hos vårt tryckeri så kanske det även kan erbjudas väst och/eller keps till nästa beställning.


Vi hörs!

Utställning

2020-01-09

Propositionen för årets första tävling finns utlagd under fliken Tävling. Och blev inte som planerat, utan nytt datum gäller - den 14 Mars!


Anmäl er, så ses vi! 

Kallelse årsmöte

2020-01-06

Välkomna på årsmöte!
Kan ju flagga för att det är nyval/omval till både ordförande, tävlingsledare, ledamot samt suppleant.

År 2020

2020-01-05

Under kvällen har stora delar av styrelsen träffats och börjat planera inför kommande tävlingsår 2020 och gått igenom lite annat smått och gott. 


Vi kommer först och främst att bjuda in till årsmöte den 16 februari, kallelse kommer i dagarna. 


Preliminärt datum för första tävlingen i år är den 21 mars, då slår vi till med en utställning. Proposition kommer också så snart allt är klart. 


Senaste åren har vi inte haft någon ren hopptävling, så det kommer vi att anordna i april, på påskdagen närmare bestämt om allt går som vi vill. 


Vidare har vi vårdressyr i maj enligt tradition. I år hoppas vi också på att kunna få ett meeting av stapeln i juli. Datum för det kommer nästa vecka.

Därefter behöver vi nog återhämta oss inför det årliga Distriktmästerskapet vilket hålls i september som vanligt. 


Vi kommer också att dra igång en till beställning från vår webshop. Vi vill också förtydliga att alla kläder/produkter som vi kommer att kunna erbjuda via webbshopen kommer alltid att gå i våra distriktfärger; orange och svart. Näst på tur är en luvtröja som vi tänker i svart med tryck i orange. Har ni andra önskemål på produkter? Klicka gärna i formuläret nedan så ska vi se hur stort intresset är.


Keps
Mössa
Väst
 
 
 


Hoppas att vi ses på årsmötet! 

© Copyright

Ridtravardistrikt Uppland Västmanland


styrelsen@uppvast.se


Webbansvarig: Amanda Ersson Baburin