Aktuellt

Efter årsmötet 

2020-02-16

Tack till er som kom på årsmötet idag. Kul med några nya ansikten. Styrelsen inför år 2020 är inte helt olik sig men men några bytta platser och lite nytt blod. Kika in styrelsens uppbyggnad [här]. 


Efter mötet avslutats så kastade vi även ut propositionen för vårt sommarmeeting. Planera in och anmäl er! Vi är så laddade och hoppas på bra med starter och roliga (lagom) varma dagar. In på tävlingssidan för att läsa propositionen.


Mötesprotokollet kommer i dagarna när det gåtts igenom att justeraren.


Väl mött. 

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

2020-01-15

... Tyvärr! Det blir lite omplanering med datum för vissa tävlingar. Men håll utkik så meddelar vi såklart så fort vi har allt spikat. Vi lägger också ut evenemang på Facebook så snart allt är klart. 


Klart med datum för året är i alla fall:


Dressyr: 23 maj på Jälla

Meeting:  18-19 juli på Gimo RK


Röstningen för fler önskningar i webshopen blev flest röster på väst, samt keps. Även mössa. Så med lite överläggning hos vårt tryckeri så kanske det även kan erbjudas väst och/eller keps till nästa beställning.


Vi hörs!

Utställning

2020-01-09

Propositionen för årets första tävling finns utlagd under fliken Tävling. Och blev inte som planerat, utan nytt datum gäller - den 14 Mars!


Anmäl er, så ses vi! 

Kallelse årsmöte

2020-01-06

Välkomna på årsmöte!
Kan ju flagga för att det är nyval/omval till både ordförande, tävlingsledare, ledamot samt suppleant.

År 2020

2020-01-05

Under kvällen har stora delar av styrelsen träffats och börjat planera inför kommande tävlingsår 2020 och gått igenom lite annat smått och gott. 


Vi kommer först och främst att bjuda in till årsmöte den 16 februari, kallelse kommer i dagarna. 


Preliminärt datum för första tävlingen i år är den 21 mars, då slår vi till med en utställning. Proposition kommer också så snart allt är klart. 


Senaste åren har vi inte haft någon ren hopptävling, så det kommer vi att anordna i april, på påskdagen närmare bestämt om allt går som vi vill. 


Vidare har vi vårdressyr i maj enligt tradition. I år hoppas vi också på att kunna få ett meeting av stapeln i juli. Datum för det kommer nästa vecka.

Därefter behöver vi nog återhämta oss inför det årliga Distriktmästerskapet vilket hålls i september som vanligt. 


Vi kommer också att dra igång en till beställning från vår webshop. Vi vill också förtydliga att alla kläder/produkter som vi kommer att kunna erbjuda via webbshopen kommer alltid att gå i våra distriktfärger; orange och svart. Näst på tur är en luvtröja som vi tänker i svart med tryck i orange. Har ni andra önskemål på produkter? Klicka gärna i formuläret nedan så ska vi se hur stort intresset är.


Keps
Mössa
Väst
 
 
 


Hoppas att vi ses på årsmötet! 

© Copyright

Ridtravardistrikt Uppland Västmanland


styrelsen@uppvast.se


Webbansvarig: Amanda Ersson Baburin