Aktuellt

Inför år 2021

2020-11-26

Igår hade vi styrelsemöte där vi planerade tävlingar inför år 2021. Tävlingarna är grovplanerade och ni kan se den under fliken "Tävling". Vi har försökt att tillgodo se allas önskningar men det är svårt, men vi hoppas på ett roligt år där vi verkligen har maxat tävlingsdagarna tillsammans med grenar. Vi hoppas på att Covid-19 inte kommer att ställa till det, men om så är fallet anpassar vi oss till de rekommendationer som finns f just då. 


Vi tog ett beslut att inte planera för ett sommarmeeting som vi försökt få av stapeln två år men inte lyckats p.g.a. olika anledningar. 


Vi har också en kul cup på gång under tävlingsåret 2021 som ni kommer kunna läs mer om inom snar framtid under fliken "Tävling" och vidare till UPPVÄST CUP. Vi hoppas och tror att det kommer sporra er lite till att deltaga i fler tävlingar och grenar under året för att gynnas till distriktsmästerskapen 2021. 


Till sist kommer vi att ha årsmöte 21 februari 2021, mötet kommer att hållas via länk och mer information kommer. 


MVH Amanda, ordförande

tillsammans med styrelsen 

Till er som har anmält till DM

2020-10-15

Vi har behövt ändra domare och har därför uppdaterat propositionen, ändringarna är markerade med färg. 


Detta skedde p.g.a. att Marie Fredriksson fått förhinder och därför valt att flytta Marie Peterssons bedömning i hoppningen till dressyr, och därför tagit in ny domare till hoppningen; Maria (Mimmi) Baburin. 


MVH Styrelsen 

Tagga till DM nu!

2020-09-20

Propositionen är godkänd så nu är det bara att anmäla till DM!


Gå till tävlingsfliken och läs propositionen innan du anmäler. 


Ses i oktober! ... och glöm inte att vi har nytt TR!

Inför Distriktsmästerskapet.... 

2020-09-18

Anne Källgren och Darling Party vann medelsvårt trab

förra året med bara 20 straffpoäng. Kommer ni i år?

Nu har vi skickat in propositionen för godkänande hos förbundet inför vårt Distriktsmästerskap 2020. Är ni laddade? Vi är iallafall det och glada över att kunna få detta genomförbart trots Covid-19. Ibalnd lönar det sig att vara en liten, men naggande god förening. 


Nytt för denna tävöing är hur vi tar emot anmälningar. Vi har skapat ett formulär som hoppas ska underlätta både för er och för oss genom att anmäla direkt via det och slippa skicka massa mail fram och tillbaka för att efterfråga uppgifter som missats. 


Smygkika gärna på formuläret. 


Hoppas vi ses på DM! Det bör finnas klasser som passar alla,

och vi hejar alltid på alla och peppar varandra.

Välkomna!

Hopptävling avklarad

2020-08-29

Till slut fick vi en hopptävling av stapel som många efterfrågat. Dock inte så många tävlingsstartande som vi önskat, men en hel del pay and jump deltagare då vi valde att kombinera detta med även andras raser. Det blev helt klart en lyckad dag och vi klarade oss från regnet trots att väderleken sa regn från start till slut. 


Nu är det bara landa och ladda om batterierna till vårt distrikt mästerskap som går av stapeln den 24 oktober. Är ni laddade? Önskar ni speciell klass till DM? - maila oss så noterar vi era önskningar så hoppas vi på att kunna locka så många som möjligt.


På återseende. 

Release av nytt tävlingsreglemente

2020-07-01

Äntligen finns det nya TR ute! In och lusläs så att ni är förberedda inför kommande tävlingar. 


Ni hittar enkelt TR som vi följer genom att klicka på länken [här] eller via vår dropdownmeny under Tävling. /Styrelsen 

Trailridning Riala Hästgård - Inställt!

2020-06-07


25 Juli åker vi till Riala hästgård och rider på deras trailbana! Tiden är 11-14 & det ingår en genomgång av banans trailhinder med Mia som äger gården.

Anmälan görs genom att swisha 300:- till 123 311 3420 med meddelande ”Trail 25 juli”, SENAST SÖNDAG 14 JUNI. Maila print screen på Swishbetalningen till styrelsen@uppvast.se


Eventuella efteranmälningar kan inte garanteras plats.


Sommarmeeting ställs in

2020-05-25

Tyvärr ställer vi in sommarmeetinget på grund av rådande omständigheter.


Vi är jätteglada att intresset varit stort för onlinetävling och kommer efter dressyren se över möjlighet för nån mer liknande aktivitet i sommar. Nu håller vi alla tummar för att vi ska kunna genomföra DM i höst istället.


Tvätta händerna och håll modet uppe så hoppas vi att vi kan ses snart igen! 🦠 🐴

Filma din ritt vid online dressyrtävlingen 

2020-05-18

Alla som ska delta i tävlingen, problem nr 873532057 har uppstått och vi har därför fått göra om den del när ni skickar in er film.

ALLA som har anmält sig har fått ett mail till den mailadress som ni anmälde er från, med en länk till en Google Drive-mapp.

I den mappen ska ni alltså ladda upp ert bidrag.


Kolla i er skräppost, vi har märkt att mailet kan ha hamnat där.


Maila oss om det uppstår problem. Och vi ber er ha överseende med allt krångel, det är första gången vi gör detta.

Filma din ritt vid online dressyrtävlingen 

2020-05-18

Vi har fått frågor om hur ni ska filma för att hela banan inte får plats. Filmaren kommer att behöva följa med ekipaget i sidled.

Detta kommer att komma ut som info på ryttarmeddelandet.


Se exempelfilm här; https://www.youtube.com/watch?v=hs1Dxekmqs0&app=desktop


Vi önskar också att ni MAILAR oss era frågor, inte skriver på Facebook, eller instagram eller privat till oss i styrelsen.


Tack.Online dressyrtävling 

2020-04-23

Propositionen finns nu under tävling!


Max antal starter är 15 st, så skynda anmäl. Platserna går åt fort. 


/Styrelsen 

Online dressyrtävling 

2020-04-21

Ett utlåtande är att vi håller på med propositionen för vår online dressyrtävling, innan den kommer ut måste den godkännas av förbundet.


Obs att tävlingen endast kommer vara öppen för våra medlemmar samt ha max antal starter till 15 st.


Så om du inte är medlem, bli det - annars godtas inte din anmälan om du inte är medlem vid anmälan.


Vi hörs! 

Kommande tävlingar i samband med Covid-19

2020-03-24

I enlighet med Folkhälsomyndigheten kommer vi att avvakta planerade tävlingar för att se hur länge den rådande situationen kommer att pågå. Vi kommer inte att anordna den hopptävling som var meningen att hållas i april. Vi hoppas att kunna anordna dressyrtävlingen i maj som planerat och att situationen med covid-19 (Coronaviruset) tills dess är under kontroll. 


Vid frågor, maila oss

Webbshopen är igång!

2020-03-24

In och kika via länken under fliken Webbshop.

Webbshop

2020-03-06

Det kommer att ske förändringar åt det bättre hållet angående webbshopen. Vi har länge väntat på svar för att kunna erbjuda hoodie och väst från tryckeriet i Alunda, men p.g.a. dålig kommunikation etc har vi valt att gå vidare med ett annat företag som bara gör det hela enklare. 


Under vecka 12 kommer en ny typ av webbshop att byggas upp hos Prima4You.se där vi kommer erbjuda åtta produkter för köp, med vår logga och på vissa produkter kan man även skriva till namn. 


1. Softshelljacka

2. Microfleeceväst 

3. Funktionslinne

4. T-shirt 

5. Sweatshirt 

6. Hoodtröja 

7. Keps 

8. Bomullsmössa med fleecefoder


Samtliga produkter kommer att finnas i svart och orange, så att ni kan välja själva. Svart produkt kommer att tryckas med orange färg, och tvärt om. 


Hoppas att detta komma att uppskattas och det förenklar framför allt för oss som distrikt att ni sköter er beställning, betalning etc direkt till Prima4You och vi i distriktet slipper vara mellanhand. 


Vi startar med ovan produkter, och eftersom att det fanns önskemål om att även kunna köpa schabrak så kommer det förmodligen komma i framtiden. 


Tjoho!

Efter årsmötet 

2020-02-16

Tack till er som kom på årsmötet idag. Kul med några nya ansikten. Styrelsen inför år 2020 är inte helt olik sig men men några bytta platser och lite nytt blod. Kika in styrelsens uppbyggnad [här]. 


Efter mötet avslutats så kastade vi även ut propositionen för vårt sommarmeeting. Planera in och anmäl er! Vi är så laddade och hoppas på bra med starter och roliga (lagom) varma dagar. In på tävlingssidan för att läsa propositionen.


Mötesprotokollet kommer i dagarna när det gåtts igenom att justeraren.


Väl mött. 

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

2020-01-15

... Tyvärr! Det blir lite omplanering med datum för vissa tävlingar. Men håll utkik så meddelar vi såklart så fort vi har allt spikat. Vi lägger också ut evenemang på Facebook så snart allt är klart. 


Klart med datum för året är i alla fall:


Dressyr: 23 maj på Jälla

Meeting:  18-19 juli på Gimo RK


Röstningen för fler önskningar i webshopen blev flest röster på väst, samt keps. Även mössa. Så med lite överläggning hos vårt tryckeri så kanske det även kan erbjudas väst och/eller keps till nästa beställning.


Vi hörs!

Utställning

2020-01-09

Propositionen för årets första tävling finns utlagd under fliken Tävling. Och blev inte som planerat, utan nytt datum gäller - den 14 Mars!


Anmäl er, så ses vi! 

© Copyright

Ridtravardistrikt Uppland Västmanland


styrelsen@uppvast.se


Webbansvarig: Amanda Ersson Baburin